НОВА
КНИГА
ЗВЕЗДНИ ИГРИ ОТБЛИЗО
Добави в Facebook
Добави в Twitter
RSS канала - Всяка неделя

Това интервю е излъчено на 17 април 2005 година, в предпоследната емисия на „третата” „Всяка неделя - седмица преди програмата да бъде окончателно спряна. Немотивирано, безпринципно и глупашки, както обикновено това се случва в държавната телевизия.
Към този момент, след 157 издания от 28 април 2002 година, „Всяка неделя” се бе превърнала в безспорния лидер на БНТ, беше оглавила близо дузина авторитетни допитвания, имаше прекрасен рейтинг. А отгоре на всичко носеше и солидни приходи на телевизията – през 2004 година те бяха повече дори от тези на „Дързост и красота”.
Между другото, най-гледания сериал за всички времена също бе разкаран малко по-късно от ранния праймтайм на БНТ и натирен към сутрешните часове, за да не пречи на конкурентни телевизии и на рекламни джамбази, които от 20 години държат в подчинение почти всяко ръководство на тази телевизия.
Преди 6 години Зуека и особено Рачков бяха доста по-различни, отколкото са днес, когато напълно заслужено са обсебили в немалка степен ефира. Но и тогава бяха амбициозни, особено Рачков, който се представяше за „момче от провинцията” и забавни. И много талантливи. 


ОЩЕ ПО ТЕМАТА